Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di anacardi non salati
- 5 g di sale + q.b.
- 80 g olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 350 g di pasta secca corta, tipo farfalle
- 150 g di pomodori datterino o Piccadilly a tocchetti
- 100 g di bresaola a listarelle
- 50 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 125 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata, a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3241 kJ / 774.8 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Sacharidy
- 74.9 g
- Tuk
- 41.1 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 947 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cous cous con sgombro e olive
30 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Trofie fredde con pesto di avocado
30 min
Penne risottate ai gamberi
30 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Insalata di patate alla greca (TM6)
1h
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20 min
Pasta caprese
20 min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Crostata di pomodori con pesto
1 godz. 30 min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min