Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola

Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola

4.8 36 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 10 foglie di basilico fresco lavate e asciugate
  • 1 spicchio di aglio (volitelně)
  • 50 g di anacardi non salati
  • 5 g di sale + q.b.
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 1200 g di acqua
  • 350 g di pasta secca corta tipo farfalle
  • 150 g di pomodori datterino o Piccadilly a tocchetti
  • 100 g di bresaola a listarelle
  • 50 g di olive nere denocciolate a rondelle
  • 125 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata, a cubetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 947 mg
Protein 30.9 g
Kalorie 3241 kJ / 774.8 kcal
Tuk 41.1 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 9.1 g
Sacharidy 74.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...