
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 foglie di basilico fresco lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 50 g di anacardi non salati
- 5 g di sale + q.b.
- 80 g olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 350 g di pasta secca corta tipo farfalle
- 150 g di pomodori datterino o Piccadilly a tocchetti
- 100 g di bresaola a listarelle
- 50 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 125 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata, a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 774.8 kcal / 3241 kJ
- Protein
- 30.9 g
- Tuk
- 41.1 g
- Sacharidy
- 74.9 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Sodík
- 947 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1hod. 30min
Trofie fredde con pesto di avocado
30min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min
Tagliatelle al pesto di piselli con uovo alla coque
30min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Crepes rosa con hummus di ceci
35min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35min
Pasta alla carcerata
30min
Maltagliati in crema di carote e speck
40min