Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di anacardi non salati
- 5 g di sale + q.b.
- 80 g olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 350 g di pasta secca corta, tipo farfalle
- 150 g di pomodori datterino o Piccadilly a tocchetti
- 100 g di bresaola a listarelle
- 50 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 125 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata, a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3241 kJ / 774.8 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Sacharidy
- 74.9 g
- Tuk
- 41.1 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 947 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cous cous con sgombro e olive
30 min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 min
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40min
Insalata di conchiglioni con pesto di melanzane
30 min
Pasta caprese
20min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Paccheri zucca e provola
45 min
Spaghetti alla checca
40min