Kompatibilní verze
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di pasta secca corta (es. mezze maniche)
- 10 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 2 rametti di timo limonato, le foglioline lavate e asciugate
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 10 g di rucola
- 10 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di origano secco
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di mandorle pelate
- 80 g di tonno sott'olio, sgocciolato
-
150
g di pomodorini ciliegia in quarti
nebo 150 g di pomodori datterino in quarti - 80 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1872.8 kJ / 447.5 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 385.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta alla ionica
30 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Insalata di riso venere
40 min
Pasta fredda alla norma
30 min
Insalata estiva di mezze penne
35 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 min
Pasta caprese
20min
Insalata nizzarda
30 min
Insalata di pasta estiva con frutta e verdura
30 min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Cous cous con sgombro e olive
30 min