Kompatibilní verze
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di pasta secca corta (es. mezze maniche)
- 10 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 2 rametti di timo limonato, le foglioline lavate e asciugate
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 10 g di rucola
- 10 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di origano secco
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di mandorle pelate
- 80 g di tonno sott'olio, sgocciolato
-
150
g di pomodorini ciliegia in quarti
nebo 150 g di pomodori datterino in quarti - 80 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1872.8 kJ / 447.5 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 385.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata salata tricolore
1 godz. 30 min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 min
Spaghetti alla siciliana
30 min
Pasta fredda alle verdure
1h
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45 min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 godz. 30 min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Pasta fredda alla norma
30 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 min