Pasta integrale radicchio, provola e noci
TM6 TM5

Pasta integrale radicchio, provola e noci

3.8 (20 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g di provola affumicata a pezzi
  • 50 g di cipolla bianca a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta integrale
  • gherigli di noci tritati q.b.

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2571.3 kJ / 614.5 kcal
Protein
26.2 g
Sacharidy
57 g
Tuk
30.5 g
Nasycený tuk
9.9 g
Vláknina
6.9 g
Sodík
786.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty