Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di provola affumicata a pezzi
- 50 g di cipolla bianca a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta integrale
- gherigli di noci tritati q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2571.3 kJ / 614.5 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 786.3 mg
Alternativní recepty
Risotto agli asparagi
30 Min
Risotto mimosa
55 Min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35min
Pasta radicchio e pancetta
30 Min
Pasta integrale menta e carciofi
40min
Pasta agretti e ricotta
45 Min
Pasta con pesto di carciofi
30 Min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35min
Pasta alla Norma leggera
1h