Pasta integrale radicchio, provola e noci

Pasta integrale radicchio, provola e noci

3.8 26 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 200 g di provola affumicata a pezzi
  • 50 g di cipolla bianca a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta integrale
  • gherigli di noci tritati q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 786.3 mg
Protein 26.2 g
Kalorie 2571.3 kJ / 614.5 kcal
Tuk 30.5 g
Vláknina 6.9 g
Nasycený tuk 9.9 g
Sacharidy 57 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...