Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di coriandolo fresco,le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 2 pezzi di scorza di limone (5x2 cm circa), senza la parte bianca
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco a metà e privato dei semini
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti
- 300 g di calamari ad anelli (1 cm)
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 450 kJ / 108 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 284.7 mg
Alternativní recepty
Filetti di sgombro all'arancia
40 Min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 Min
Gamberoni in guazzetto
40 Min
Linguine allo scoglio
40 Min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Fregola ai frutti di mare
40 Min
Marinata per pollo piccante
10 Min
Paella di pesce con bulgur
1 Std.
Uova alla triestina
30 Min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1 Std.