
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello a fette sottili (circa 10x15 cm)
- ½ limone
- 10 - 15 g di zenzero fresco, pelato e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 50 g di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 1236 kcal / 5172 kJ
- Protein
- 129.6 g
- Tuk
- 61.7 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 24.5 g
- Sodík
- 2115.7 mg
Alternativní recepty
Scaloppine di pollo al limone
40min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Ciambellone all'uva
1hod.
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45min
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1hod.
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1hod.
Pagnotte di Santa Chiara
5hod.
Salmone al forno con crema di broccolo e salsa all'arancia
1hod.
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1hod. 40min
Salmone al vapore con salsa all'arancia e contorno di broccolo romano
35min
Crema di verdure invernale
50min