Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10x15 cm)
- ½ limone
- 10 - 15 g di zenzero fresco, pelato e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 50 g di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5172 kJ / 1236 kcal
- Protein
- 129.6 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 61.7 g
- Nasycený tuk
- 24.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 2115.7 mg
Alternativní recepty
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Manzo insaporito con asparagi
30min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1 Std.
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2 Std. 30 Min
Scaloppine di pollo al limone
40min
Salmone marinato
2 Std. 30 Min
Insalata di pollo con crema di avocado
40min
Tortini pesca e fragola
1 Std.
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 Std.
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min