
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g vino blanco seco
- 150 g agua
- 15 g de filetes de anchoa en aceite (aprox. 6 filetes)
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharada de alcaparras escurridas
- 2 dientes de ajo
- 10 g de zumo de limón
- 10 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 1 cucharadita de mostaza
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
-
1000 - 1200
g de paletilla de cordero deshuesada
nebo 1000 - 1200 g de pierna de cordero deshuesada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 528 kcal / 2210 kJ
- Protein
- 31.4 g
- Tuk
- 41.4 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 17.4 g
- Sodík
- 250.3 mg
Alternativní recepty
Galette de calabacín y tomate
1hod. 30min
Pinchos de pollo con ensalada de cuscús
30min
Pastel de patata con pollo
45min
Jarrete de ternera braseado a baja temperatura con guarnición de verduras
26hod.
Ceviche de bacalao
20min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1hod. 30min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1hod.
Gratinado de pasta y frutos de mar con bechamel (sin lactosa)
1hod.
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1hod.
Ensalada niçoise con emulsión de sardinillas
35min
Albóndigas a la menta con salsa teriyaki
1hod.
Pastel crujiente de puerros con salmón
45min