Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g vino blanco seco
- 150 g agua
- 15 g de filetes de anchoa en aceite (aprox. 6 filetes)
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharada de alcaparras escurridas
- 2 dientes de ajo
- 10 g de zumo de limón
- 10 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 1 cucharadita de mostaza
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
-
1000 - 1200
g de paletilla de cordero deshuesada
nebo 1000 - 1200 g de pierna de cordero deshuesada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2210 kJ / 528 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 41.4 g
- Nasycený tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 250.3 mg
Alternativní recepty
Chipirones rellenos con salsa al azafrán
1h 30min
Aleta de ternera rellena asada con salsa de vino tinto
1 Std. 15 Min
Pollo con chocolate y arroz basmati
35 min
Carpaccio de rabanitos con pescado
30 min
Ensalada siciliana de langostinos
40 min
Rollo de pavo con mermelada de tomate
2h
Pastel de pollo al estilo italiano
2h
Ragout de pollo
45 min
Pollo marinado con puré de patatas
13 Std.
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4h 30 min
Marmitako de salmón
1 Std.
Gratén de patata y pescado
1h 10 min