Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g vino blanco seco
- 150 g agua
- 15 g de filetes de anchoa en aceite (aprox. 6 filetes)
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharada de alcaparras escurridas
- 2 dientes de ajo
- 10 g de zumo de limón
- 10 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 1 cucharadita de mostaza
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
-
1000 - 1200
g de paletilla de cordero deshuesada
nebo 1000 - 1200 g de pierna de cordero deshuesada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2210 kJ / 528 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 41.4 g
- Nasycený tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 250.3 mg
Alternativní recepty
Curry de pescado y langostinos
25 min
Merluza al cava
1h
Langostinos con chimichurri de cítricos
30 min
Caramelos de café
25 min
Bruschetta de setas y verduras de otoño
24 godz.
Popietas de trucha en salsa de mostaza
30 min
Pan de campo relleno con salsa de queso
3u. 30min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2h 20 min
Estofado de pescado y marisco con leche de coco y arroz
30 min
Salmón asado con tomates secos
20min
Wok de langostinos, verduras y tomates cherry
30 min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25 min