Cordero relleno con anchoas y alcaparras

Cordero relleno con anchoas y alcaparras

5.0 2 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 45min
6 raciones

Suroviny

  • vino blanco seco
    150 g
  • agua
    150 g
  • de filetes de anchoa en aceite (aprox. 6 filetes)
    15 g
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    15 g
  • de alcaparras escurridas
    1 cucharada
  • dientes de ajo
    2
  • de zumo de limón
    10 g
  • de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
    10 g
  • de mostaza
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos
  • de paletilla de cordero deshuesada
    1000 - 1200 g
    1000 - 1200 g de pierna de cordero deshuesada

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 528 kcal / 2210 kJ
Protein 31.4 g
Tuk 41.4 g
Sacharidy 1.4 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 17.4 g
Sodík 250.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...