![Cordero relleno con anchoas y alcaparras Cordero relleno con anchoas y alcaparras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/02C104D4-46E9-4DAD-AF5D-C64E103B6684/Derivates/90C8BCDB-EECD-446F-847A-6624F5F65FD5.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g vino blanco seco
- 150 g agua
- 15 g de filetes de anchoa en aceite (aprox. 6 filetes)
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharada de alcaparras escurridas
- 2 dientes de ajo
- 10 g de zumo de limón
- 10 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 1 cucharadita de mostaza
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
-
1000 - 1200
g de paletilla de cordero deshuesada
nebo 1000 - 1200 g de pierna de cordero deshuesada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2210 kJ / 528 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 41.4 g
- Nasycený tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 250.3 mg
Alternativní recepty
Rigatoni en verde con langostinos dorados
30 Min
Pollo al brandy con ciruelas y piñones
45 Min
Huevos endiablados (Devilled Eggs)
55 Min
Brochetas de solomillo de ternera con salsa de queso
30 Min
Empanadillas de puerro, salmón y queso cremoso
1 Std. 45 Min
Ensalada de remolacha, pera y queso azul
1 Std.
Tirabuzones de lenguado
30 Min
Vacío al horno con salsa picante
4h 20min
Cazuela de rape rusadir
1 Std.
Tartaletas de pollo thai
50min
Risotto al azafrán con vieiras
30 Min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1 Std.