Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
BBQ-Sauce
- 55 g Vollrohrzucker
- 250 g Ketchup
- 50 g Rotweinessig
- 1 TL Worcestersauce
- 1 ½ TL Senf
- 1 TL Salz
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß (siehe Tipps)
- 5 - 6 Tropfen Tabasco®, nach Geschmack
- 10 g Flüssigrauch (siehe Tipps)
Vorbereitung und Backen des Hendls
- 500 g Hendlbrustfilets, ohne Haut und Knochen
- 600 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Olivenöl
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 3 Zweiglein Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2176 kJ / 520 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1951 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefülltes Hendl mit Reis
2 Std.
Rindfleisch-Oliven-Burger mit karamellisierten Zwiebeln
3h
Schweinslungenbraten in Senfmarinade mit Petersil-Erdäpfeln
8 Std.
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25 min
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1 Std.
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1 Std. 10 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2 Std.
Gefülltes Brathenderl
1 Std. 45 Min