
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g Kefalotyri Käse (siehe Tipp), in Stücken
nebo 100 g Pecorino (siehe Tipp), in Stücken - 100 g Zwiebeln
- ½ Bund Petersilie Blättchen abgezupft
- 1260 g Wasser
- 10 g Öl
- 300 - 350 g Faschiertes (vom Rind)
- 300 g passierte Tomaten
- 2 EL Olivenöl
- 3 TL Salz
- 250 g Makkaroni Nudeln
- 125 g Weißwein, trocken (⅛ l)
- ¼ - ½ TL Zimt, gemahlen
- 2 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL Butter in Flöckchen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Ei (Größe M)
-
Rapsöl zum Einfetten
nebo Kokosfett zum Einfetten - 40 g Weizenmehl, universal
- 375 g Milch
- 1 Prise Muskatnuss, frisch gerieben
- 4 EL Semmelbrösel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 752 kcal / 3153 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 64 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Sodík
- 1234 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackene Schinkenfleckerl
1hod.
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1hod.
Cremige Schinkennudeln überbacken
1hod.
Überbackene Makkaroni Bolognese
1hod. 20min
Paprikahendl
1hod.
Semmelfülle
1hod. 10min
Schinkenfleckerl überbacken
1hod. 10min
Fiakergulasch
2hod. 15min
Boef Stroganoff
50min
Wiener Kochsalat mit Erbsen, Rösti und Ei
55min
Gefülltes Brathenderl
1hod. 45min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min