Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g Kefalotyri Käse (siehe Tipp), in Stücken
nebo 100 g Pecorino (siehe Tipp), in Stücken - 100 g Zwiebeln
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1260 g Wasser
- 10 g Öl
- 300 - 350 g Faschiertes (vom Rind)
- 300 g passierte Tomaten
- 2 EL Olivenöl
- 3 TL Salz
- 250 g Makkaroni Nudeln
- 125 g Weißwein, trocken (⅛ l)
- ¼ - ½ TL Zimt, gemahlen
- 2 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL Butter, in Flöckchen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Ei (Größe M)
-
Rapsöl zum Einfetten
nebo Kokosfett zum Einfetten - 40 g Weizenmehl, universal
- 375 g Milch
- 1 Prise Muskatnuss, frisch gerieben
- 4 EL Semmelbrösel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3153 kJ / 752 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1234 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 Min
Lasagne
1 Std. 45 Min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 Min
Djuvec-Reis
1h
Gulaschsuppe (XXL)
2 Std.
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Überbackene Makkaroni Bolognese
1h 20 phút
Boef Stroganoff
50 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar) mit Erdäpfelpüree
1h 15min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1h 40min