
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln in Spalten, oder Scheiben (1 cm)
- 130 g Speckwürfel (5-7 mm)
- 700 g Rindfleisch, ohne Knochen von Schulter oder Schale
- 500 g Wurzelgemüse (Karotten, Knollensellerie, Pastinaken, Petersilienwurzeln)
- 10 g Öl
- 3 Knoblauchzehen halbiert
- 40 g Tomatenmark
- 150 g Weißwein
- 150 g Wasser
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 2 TL Speisestärke
- 2 EL Wasser
- 300 g Sauerkraut abgetropft
- 1 Bund Petersilie, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 559 kcal / 2341 kJ
- Protein
- 48 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 9 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 1740 mg
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1hod.
Mediterranes Hühnergeschnetzeltes mit Bulgur
50min
Salzburger Bierfleisch
6hod. 50min
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1hod.
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45min
Fiakergulasch
2hod. 15min
Reisfleisch
2hod. 20min
Boef Stroganoff
50min
Rindsgulasch klassisch
3hod. 20min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min