Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, in Spalten, oder Scheiben (1 cm)
- 130 g Speckwürfel (5-7 mm)
- 700 g Rindfleisch, ohne Knochen, von Schulter oder Schale
- 500 g Wurzelgemüse (Karotten, Knollensellerie, Pastinaken, Petersilienwurzeln)
- 10 g Öl
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Tomatenmark
- 150 g Weißwein
- 150 g Wasser
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 2 TL Speisestärke
- 2 EL Wasser
- 300 g Sauerkraut, abgetropft
- 1 Bund Petersilie, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2341 kJ / 559 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 1740 mg
Alternativní recepty
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Dorsch-Curry
35min
Fiakergulasch
2h 15min
Mediterranes Hühnergeschnetzeltes mit Bulgur
50 Min
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Geröstete Leber
30 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Reisfleisch
2h 20 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h