Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, in Spalten, oder Scheiben (1 cm)
- 130 g Speckwürfel (5-7 mm)
- 700 g Rindfleisch, ohne Knochen, von Schulter oder Schale
- 500 g Wurzelgemüse (Karotten, Knollensellerie, Pastinaken, Petersilienwurzeln)
- 10 g Öl
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Tomatenmark
- 150 g Weißwein
- 150 g Wasser
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 2 TL Speisestärke
- 2 EL Wasser
- 300 g Sauerkraut, abgetropft
- 1 Bund Petersilie, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2341 kJ / 559 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 1740 mg
Alternativní recepty
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1 godz.
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 godz.
Reisfleisch
2h 20min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 godz.
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 godz.
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5 min
Fiakergulasch
2h 15min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min