Hendl in BBQ-Sauce und Maisbrot

Hendl in BBQ-Sauce und Maisbrot

3.9 17 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 3hod. 25min.
6 Portionen

Suroviny

North Carolina BBQ-Sauce und Marinieren des Hendls
  • Estragonsenf
    100 g
  • Weißweinessig
    55 g
  • brauner Zucker
    30 g
  • Honig
    30 g
  • Butter
    15 g
  • Knoblauch, gemahlen
    ½ TL
  • Chilipulver
    ½ TL
  • Worcestersauce
    1 TL
  • Salz
    1 Prise
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Hendlbrustfilets, mit oder ohne Haut
    6
Maisbrot
  • Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
    155 g
  • Weizen-Vollkornmehl
    45 g
  • Salz nach Geschmack
    ½ - 1 TL
  • Vollmilch
    220 g
  • Mais, aus der Dose abgetropft
    460 g
  • Sauerrahm
    230 g
  • Eier (Größe L)
    2
  • Pizzamehl Type 00
    100 g
    100 g Weizenmehl, griffig
  • Maismehl
    85 g
  • Zucker
    10 g
  • Backpulver
    1 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1333 mg
Protein 53 g
Kalorie 3406 kJ / 814 kcal
Tuk 38 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 19 g
Sacharidy 65 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...