Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 ¼ - 1 ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 10 g Senf, scharf
- 30 g Weizenmehl
- 350 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Lauch, in Ringen (3-4 mm)
- 45 g Butterschmalz
- 1 - 2 Knoblauchzehen, geviertelt
- 900 - 1000 g Rindfleisch, mageres Meisel oder Hüferl (siehe Tipp)
- 40 g Tomatenmark
- 10 g Honig
- 2 ½ TL Salz
- 3 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g dunkles Bier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Coq au vin
3 Std.
Geröstete Leber
30 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Linzer Seidenknödel
50 min
Boef Stroganoff
50 min
Fiakergulasch
2sa 15 dk
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h