Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 ¼ - 1 ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 10 g Senf, scharf
- 30 g Weizenmehl
- 350 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Lauch, in Ringen (3-4 mm)
- 45 g Butterschmalz
- 1 - 2 Knoblauchzehen, geviertelt
- 900 - 1000 g Rindfleisch, mageres Meisel oder Hüferl (siehe Tipp)
- 40 g Tomatenmark
- 10 g Honig
- 2 ½ TL Salz
- 3 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g dunkles Bier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Reisfleisch
2u. 20min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Coq au vin
3 Std.
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8 godz. 45 min
Boeuf Bourguignon
2 godz. 45 min
Wilder Wurzel-Topf
2 godz. 45 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Boef Stroganoff
50min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Fiakergulasch
2h 15 min.