Salzburger Bierfleisch
TM6

Salzburger Bierfleisch

4.6 ( 165 hodnocení )

Suroviny

  • 20 g Butter in Stücken
  • 1 ¼ - 1 ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
  • 10 g Senf, scharf
  • 30 g Weizenmehl
  • 350 g Zwiebeln halbiert, in Scheiben (5 mm)
  • 250 g Lauch in Ringen (3-4 mm)
  • 45 g Butterschmalz
  • 1 - 2 Knoblauchzehen geviertelt
  • 900 - 1000 g Rindfleisch, mageres Meisel oder Hüferl (siehe Tipp)
  • 40 g Tomatenmark
  • 10 g Honig
  • 2 ½ TL Salz
  • 3 TL Majoran, getrocknet
  • 1 TL Thymian, getrocknet
  • 1 Lorbeerblatt, getrocknet
  • 300 g dunkles Bier

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
364 kcal / 1522 kJ
Protein
36 g
Tuk
18 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty