Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucchiaino di paprica
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di aglio in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- ¾ cucchiaino di pepe nero macinato
- 4 sovracosce di pollo con la pelle (circa 1000 g)
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 di cipolla a spicchi (3-4 cm)
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 150 g di birra
- 1 cucchiaio di dado per brodo
- 150 g di carote, a fette (1 cm)
- 400 g di patate, a pezzi (2 cm)
- 100 g di funghi freschi, in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 17307.1 kJ / 4136.5 kcal
- Protein
- 126.6 g
- Sacharidy
- 885.9 g
- Tuk
- 34.4 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 161.6 g
- Sodík
- 898.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1 Std. 30 Min
Gamberoni in guazzetto
40 Min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4 Std.
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Gamberi e calamari speziati
20 min
Patate speziate
30 Min
Costine di maiale in salsa barbecue
35 Min
Straccetti di pollo con salsa cremosa e riso basmati (Bimby Friend)
40 Min
Insalata nizzarda
30 Min
Lonza di maiale con purè e insalata
1 Std.
Riso basmati con bocconcini di vitello speziati
30 Min
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40 Min