Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Petto di pollo
- 4 petti di pollo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 - 4 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
Purè di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1450 g di acqua
- 750 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di sale
- 200 g di latte intero
- 30 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2147.3 kJ / 513.3 kcal
- Protein
- 43.1 g
- Sacharidy
- 32.2 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1709.4 mg
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1h 30min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Tramezzino di segale con avocado e uova
3h 30min
Ratatouille di verdure
1h
Insalata di pollo con crema di avocado
40min
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1h
Zucchine ripiene di cotechino
1h 30min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 Min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45 Min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h