Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 250 g di pasta secca tipo linguine, spezzate a metà
- 20 g di burro
- 3 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di salame napoletano a cubetti
- 80 g di provola a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2353 kJ / 562 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 50.4 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 905.9 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate (TM6)
1j 30 menit
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1j 30 menit
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 min
Frittata di pasta avanzata
25 min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1j 30 menit
Torta di riso cacio e pepe
1j 30 menit
Monte Cristo sandwich
4j 30 menit
Paccheri zucca e provola
45 Min
Ziti al forno ragù e speck
1j
Braciole pugliesi
1j
Patate schiacciate al forno
1j