Pappardelle con con gamberi e funghi in salsa di foie gras

3.5 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 porzioni

Suroviny

  • 500 g di gamberi crudi
  • 2 spicchi di aglio
  • 6 - 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 6 pizzichi di sale
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di brandy
  • 300 g di acqua
  • 2 foglie di alloro secche
  • 250 g di cipolla in spicchi
  • 80 g di fegato d'oca (foie gras), semi cotto
  • 250 g di funghi porcini freschi sott'olio, sgocciolati
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle (o fresca)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1155.1 mg
Protein 36.1 g
Kalorie 2661 kJ / 636 kcal
Tuk 25.5 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sacharidy 64 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...