Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di polpa di zucca trombetta a pezzi (2-3 cm)
- 2 foglie di cavolo riccio a listarelle (1 cm)
- 320 g di pasta secca corta, formato a piacere
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di foglie di salvia fresca, lavate
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + 1 cucchiaio
- 60 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 - 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di pinoli, tostati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2552.6 kJ / 610.1 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 82.2 g
- Tuk
- 24.3 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 858.1 mg
Alternativní recepty
Riso e lenticchie
45 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 Min
Pasta e ceci (TM6)
40 Min
Riso, verze e luganega
40 Min
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 Min
Pasta patate e provola
55 min
Menù: Zuppa di fagioli al pomodoro; Frittata di cavolo e Feta
40 Min
Migliaccio
1h 30 min