Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di broccoletti, precedentemente lessati (vedere consigli) e a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 10 g di sale grosso
- 320 g di pasta corta a piacere
Besciamella
- 500 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 40 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella per pizza a cubetti
- 2 - 3 cucchiai di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3673.8 kJ / 878 kcal
- Protein
- 36.8 g
- Sacharidy
- 88.4 g
- Tuk
- 44.3 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 765.8 mg
Alternativní recepty
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 min
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Pasta al forno vegetariana filante
1h
Tra-pizza alla parmigiana di melanzane
5h 30min
Sformato di pasta al tonno
30 min
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Lasagne mozzarella, ricotta e spinaci (Bimby Friend)
1h 30min
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1 Std. 15 Min
Pasta ‘ncasciata
1 Std. 55 Min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1h 5min
Pasta al forno veloce
45 min