Spaghetti al pomodoro e funghi

4.4 14 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porzioni

Suroviny

  • 25 g olio extravergine di oliva
  • 1 dado per brodo vegetale sbriciolato
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 pizzico di peperoncino secco piccante (volitelně)
  • 100 g di pancetta a cubetti (volitelně)
  • 80 g di funghi sott'olio sgocciolati, a fette
  • 300 g di salsa di pomodoro
  • 550 g di acqua
  • 300 g di spaghetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 803.2 mg
Protein 11.3 g
Kalorie 1492.7 kJ / 356.8 kcal
Tuk 7.6 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 60.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...