
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 3 uova
Ragù alla bolognese
-
120
g di pancetta a cubetti a cubetti
nebo 120 g di prosciutto crudo a cubetti - 80 g di sedano a pezzi
- 80 - 100 g di carota pelata e a pezzi
- 150 - 180 g di cipolla a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di burro
- 400 g di carne trita mista grossa (metà manzo e metà maiale)
-
100
g di vino bianco secco
nebo 70 g di vino rosso - 250 g di passata di pomodoro
- 70 g di acqua calda
- 1 foglia di alloro secca
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 752 kcal / 3147 kJ
- Protein
- 43.3 g
- Tuk
- 40.2 g
- Sacharidy
- 54.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 16.7 g
- Sodík
- 1130.6 mg
Alternativní recepty
Lasagne zucca e salsiccia
2hod.
Focaccia alle cipolle
2hod. 40min
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1hod. 30min
Lonza di maiale con purè e insalata
1hod.
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1hod. 30min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1hod.
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1hod. 30min
Schiaffettoni ripieni
1hod. 30min
Ossibuchi ai funghi
3hod. 30min
Pizza salsiccia e friarielli
30hod.
Stinco di maiale con patate
2hod.
Cannelloni di carne
2hod.