Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzette
- 175 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 8 g di sale
Mousse di baccalà
-
3
rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 4 - 5 fili di erba cipollina fresca - ½ spicchio di aglio
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (3 cm)
- 15 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 859.1 kJ / 205.3 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 266.1 mg
Alternativní recepty
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Praline al tiramisù e cioccolato
1 Std. 30 Min
Plumcake alle carote al Varoma
2 Std.
Gelato ai cantucci e vin santo
10 Std. 30 Min
Yogurt allo skyr
12 Std.
Chifeletti
1 Std. 30 Min
Licurdia calabrese
1 Std.
Frittelle di cavolo nero
30 Min
Pastiera salata
2 Std.
Pane cicci
4h 30min
Rustici alla scarola
10 Std.
Baguette salsiccia e cime di rapa
6h