Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzette
- 175 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 8 g di sale
Mousse di baccalà
-
3
rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 4 - 5 fili di erba cipollina fresca - ½ spicchio di aglio
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (3 cm)
- 15 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 859.1 kJ / 205.3 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 266.1 mg
Alternativní recepty
Polpo alla Luciana
1h 30 min
Pici all'etrusca
1u. 45min
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50min
Torta della nonna al cioccolato
1h 30 min
Baguette pancetta e provolone
5 godz. 30 min
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4h 30min
Patate schiacciate al forno
1u.
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30 min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1u.
Pettole pugliesi
3h