Schlemmerfilet à la Bordelaise
TM5 TM6

Schlemmerfilet à la Bordelaise

4.3 (121 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
  • 50 g Parmesan, in Stücken
  • 50 g Brot, trocken, in Stücken
    nebo 50 g Panko
  • 1 Knoblauchzehe
  • 5 g Petersilie, abgezupft
  • 5 g Dill, abgezupft
  • 2 TL geriebene Zitronenschale, unbehandelt
  • ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
  • ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
  • 800 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (siehe Tipp)
    nebo 800 g Lachsfilet, TK, aufgetaut

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
2473 kJ / 591 kcal
Protein
47 g
Sacharidy
7 g
Tuk
41 g
Nasycený tuk
15 g
Vláknina
0.7 g
Sodík
647 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty