Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Parmesan, in Stücken
-
50
g Brot, trocken, in Stücken
nebo 50 g Panko - 1 Knoblauchzehe
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 5 g Dill, abgezupft
- 2 TL geriebene Zitronenschale, unbehandelt
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
-
800
g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (siehe Tipp)
nebo 800 g Lachsfilet, TK, aufgetaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2473 kJ / 591 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 41 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 647 mg
Alternativní recepty
Lachs mit Pestokruste und Gemüsereis
40 Min
Croque Monsieur
20 min
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1 Std.
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24 Std.
Kartoffelrösti
40 Min
Nackensteaks aus der Bier-Marinade
24 Std.
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45 Min
Backfisch-Nuggets mit Kräuter-Dip und Kartoffelpüree
1 Std.
Putenschnitzel mit Kartoffelchips-Kruste
40 Min
XXL Kartoffelrösti mit Pilzen
1 Std. 30 Min