Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Parmesan, in Stücken
-
50
g Brot, trocken, in Stücken
nebo 50 g Panko - 1 Knoblauchzehe
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 5 g Dill, abgezupft
- 2 TL geriebene Zitronenschale, unbehandelt
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
-
800
g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (siehe Tipp)
nebo 800 g Lachsfilet, TK, aufgetaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2473 kJ / 591 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 41 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 647 mg
Alternativní recepty
Kartoffel-Galette mit Schinken
1 Std. 10 Min
Putenschnitzel mit Kartoffelchips-Kruste
40min
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45min
Hackbraten mit Pinienkern-Kräuter-Kruste und Gemüsesauce
1h
Backfisch-Nuggets mit Kräuter-Dip und Kartoffelpüree
1h
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25min
Hähnchen-Kebabs mit Couscous-Salat und Zitronen-Dressing
50min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30min
Lachs mit Pestokruste und Gemüsereis
40min
Tomaten-Kabeljau en papillote mit Reis
1h
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45min
Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto
1h 30min