Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Kochen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g Auberginen, in Würfeln (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 70 g Tomatenmark
- 300 g rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 300 g Tomaten, in Stücken
-
50
g Rotwein, trocken
nebo 50 g Gemüsebrühe, flüssig - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ½ TL Pfeffer
-
320
g Penne Rigate
nebo 320 g Nudeln - 125 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2276 kJ / 544 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 825 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 min
Curry-Gemüse-Maultaschen-Suppe
30 min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Gebratene Mie-Nudeln mit Gemüse
30 min
Gebratener Gemüse-Reis mit Garnelen
45 min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 min
Ravioli-Lasagne
1h
Linsen-Moussaka
2h 30min
Schnelle Tomaten-Lachs-Nudeln
30 min
Gnocchi all`Arrabiata
35min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 min