Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Trofie
- 250 g di farina di grano duro + q.b.
- 100 g di farina tipo 0
- 170 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Pesto alla genovese
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di foglie di basilico fresche
- 100 - 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3156 kJ / 754.3 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 80.2 g
- Tuk
- 40.7 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 577.7 mg
Alternativní recepty
Pasta broccoli e acciughe
40min
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1h 30min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40min
Orecchiette alle cime di rapa
4hod.
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Fagottini ripieni di frutta e timo
40min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1h 20min
Spaghetti broccoli e noci
40min