Trofie al pesto con patate e fagiolini

Trofie al pesto con patate e fagiolini

4.8 23 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

Trofie
  • di farina di grano duro
    250 g
  • di farina tipo 0
    100 g
  • di acqua
    170 g
  • di sale
    1 pizzico
Pesto alla genovese
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    80 g
  • di pinoli sgusciati
    30 g
  • spicchio di aglio (volitelně)
    ½
  • di foglie di basilico fresche
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    100 - 130 g
  • di acqua
    1200 g
  • di patate pelate e a tocchetti (1 cm)
    250 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di fagiolini verdi freschi puliti e a pezzi (3 cm)
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 754.3 kcal / 3156 kJ
Protein 21.6 g
Tuk 40.7 g
Sacharidy 80.2 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 8.4 g
Sodík 577.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...