Trofie al pesto con patate e fagiolini

Trofie al pesto con patate e fagiolini

4.8 30 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

Trofie
  • 250 g di farina di grano duro
  • 100 g di farina tipo 0
  • 170 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
Pesto alla genovese
  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • ½ spicchio di aglio (volitelně)
  • 80 g di foglie di basilico fresche
  • 100 - 130 g di olio extravergine di oliva
  • 1200 g di acqua
  • 250 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 100 g di fagiolini verdi freschi puliti e a pezzi (3 cm)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 577.7 mg
Protein 21.6 g
Kalorie 3156 kJ / 754.3 kcal
Tuk 40.7 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 8.4 g
Sacharidy 80.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...