Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Trofie
- 250 g di farina di grano duro + q.b.
- 100 g di farina tipo 0
- 170 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Pesto alla genovese
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di foglie di basilico fresche
- 100 - 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3156 kJ / 754.3 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 80.2 g
- Tuk
- 40.7 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 577.7 mg
Alternativní recepty
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1 Std. 20 Min
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Lasagna vegetariana
2h
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 min
Patate e fagiolini al pesto (TM6)
35min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Torta salata svuotafrigo
2h
Insalata di fregula con verdure insaporite
1h 10min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35min