
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g risnudler, tørret
- vand til iblødsætning
- 20 g vegetabilsk olie
- 200 g løg halverede og derefter skåret i skiver (0,5 cm)
- 1 - 2 rød chili, frisk (ca. 20 g), skåret i skiver, plus ekstra, skåret i skiver, til pynt
- 80 - 90 g rød karrypasta (se tip)
- 300 g blandede grøntsager (blomkålsbuketter, knoldselleri, græskar, porre osv.), skåret i stykker (2 cm)
- 50 g shiitake svampe, friske skåret i skiver
- 600 g vand
- 2 spsk fiskesauce
- 250 g kokosmælk
- 2 andefileter
- salt til krydring
- sort peber, stødt til krydring
- spiselige blomster (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 455 kcal / 1905 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 1086 mg
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50min
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Nessuna valutazione
Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing
2h 20min
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
1h
Kødboller i tomatsauce med ris
Nessuna valutazione
Sursøde spareribs
Nessuna valutazione
Sticky sesamkylling
40min
Farsbrød
Nessuna valutazione
Kyllingestrimler i tomatsauce (tinga de pollo)
30min
Piri Piri kylling med salat
Nessuna valutazione
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nessuna valutazione
Provencalsk kylling
Nessuna valutazione