
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g risnudler, tørret
- vand til iblødsætning
- 20 g vegetabilsk olie
- 200 g løg halverede og derefter skåret i skiver (0,5 cm)
- 1 - 2 rød chili, frisk (ca. 20 g), skåret i skiver, plus ekstra, skåret i skiver, til pynt
- 80 - 90 g rød karrypasta (se tip)
- 300 g blandede grøntsager (blomkålsbuketter, knoldselleri, græskar, porre osv.), skåret i stykker (2 cm)
- 50 g shiitake svampe, friske skåret i skiver
- 600 g vand
- 2 spsk fiskesauce
- 250 g kokosmælk
- 2 andefileter
- salt til krydring
- sort peber, stødt til krydring
- spiselige blomster (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 455 kcal / 1905 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 1086 mg
Alternativní recepty
Kylling garam masala
50min
Hurtige gyros med tzatziki
15min
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení
Kylling med honning og blomkålspuré
Žádné hodnocení
Steak au Poivre (peberbøf)
Žádné hodnocení
Oksekødskofta med feta
Žádné hodnocení
Kaloriefattig lasagne
Žádné hodnocení
Bahn mi med kylling
Žádné hodnocení
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Žádné hodnocení
Chiang Mai nudler
25min