
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g risnudler, tørret
- vand til iblødsætning
- 20 g vegetabilsk olie
- 200 g løg halverede og derefter skåret i skiver (0,5 cm)
- 1 - 2 rød chili, frisk (ca. 20 g), skåret i skiver, plus ekstra, skåret i skiver, til pynt
- 80 - 90 g rød karrypasta (se tip)
- 300 g blandede grøntsager (blomkålsbuketter, knoldselleri, græskar, porre osv.), skåret i stykker (2 cm)
- 50 g shiitake svampe, friske skåret i skiver
- 600 g vand
- 2 spsk fiskesauce
- 250 g kokosmælk
- 2 andefileter
- salt til krydring
- sort peber, stødt til krydring
- spiselige blomster (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 455 kcal / 1905 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 1086 mg
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50 Min
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Keine Bewertungen
Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing
2 Std. 20 Min
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
1 Std.
Kødboller i tomatsauce med ris
Keine Bewertungen
Sursøde spareribs
Keine Bewertungen
Sticky sesamkylling
40 Min
Farsbrød
Keine Bewertungen
Kyllingestrimler i tomatsauce (tinga de pollo)
30 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen