Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 80 g de poireau, coupé en morceaux (3 cm)
- 20 g d'huile d'arachide
- 30 g de pâte de curry thaï jaune
- 500 g de lait de coco
- ½ c. à café de sel
- 600 g de filets de cabillaud, coupés en morceaux (4 cm)
- feuilles de coriandre fraîche, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1838.8 kJ / 439.5 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 24.1 g
- Nasycený tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 430.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon au sésame, crème de petits pois
1 Std.
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55min
Poisson sauce coco
35min
Risotto aux champignons
30 Min
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
35min
Thon mariné à l'asiatique snacké
45 Min
Cabillaud au soja et au gingembre
40 Min
Pad thaï aux crevettes
45 Min
Nouilles chinoises à la dinde, épinards et sauce cacahuète
30 Min
Bœuf thaï et purée de patates douces
45 Min
Curry de poulet à la noix de coco
45 Min
Soupe thaïe au lait de coco et au poulet
40 Min