Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lemon Sauce
- 4 garlic cloves
- 1 - 2 fresh chillies, to taste, and deseeded, if preferred
- 2 pinches salt, plus extra to season, to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 4 pieces lemon peel, thin peel only, no white pith (5 x 1½ cm/2 x ½ in. ea.)
- 85 g extra virgin olive oil, divided
- 60 g lemon juice, to taste (1-2 lemons)
- 3 tbsp pickled capers, drained
Pasta
- 1135 g water
- 30 g extra virgin olive oil
- 450 g dried pasta, e.g. spaghetti, linguine, fusilli
- 155 g salmon, smoked hot, flaked (see Tip)
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 3 - 4 sprigs flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2841.2 kJ / 679.1 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 88.3 g
- Tuk
- 25.8 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 506.9 mg
Alternativní recepty
Beef Rendang
1h 35min
Eggplant Stacks
1h 35min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2h 55min
Vegetable Fritters
20min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Sichuan spaghetti
50min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min