Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g oliwy z oliwek
- 60 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
- 250 g miąższu dyni, np. piżmowej, Hokkaido, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 320 g ryżu do risotto, typu Arborio, o czasie gotowania 14-15 min
- 700 g wody
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona -
100
g sera taleggio, pokrojonego w 1 cm kostkę
nebo 100 g sera camembert, pokrojonego w 1 cm kostkę - 30 g masła
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2118.2 kJ / 506.3 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Tuk
- 20.2 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 511.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti z kremowym sosem z bakłażana
35 min
Risotto z cukinii
45 min
Risotto z cukinią i serem feta
30 min
Risotto z burakami i balsamico
40 min
Risotto ze szpinakiem i z suszonymi pomidorami
45 min
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50 min
Szafranowe risotto ze szparagami
35 min
Risotto z boczniakami i szampanem
35 min
Tarta z gruszkami i serem brie
1h 25 min
Risotto z groszkiem i miętą
40 min
Risotto z dynią i szpinakiem
35 min
Risotto dyniowe z boczkiem
35 min