Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa fresca de grão
- 400 g grão-de-bico seco
- 60 g fécula de batata
-
20
g psyllium husk
nebo 10 g goma xantana - 4 ovos
- 5 g azeite, mais q.b. p/ regar
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ cozer
- 1 c. chá de sal
Molho
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 120 g natas
- 150 g queijo ricota
- 100 g espinafres baby
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2197.9 kJ / 525.3 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 11.1 g
- Sodík
- 685.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne com molho de tomate seco e espinafres
35min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1 Std.
Schnitzel de grão com arroz de tomate
40min
Chapéus de bruxa com curgete e milho
25 Min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50min
Cuscuz com legumes à valenciana
Žádné hodnocení
Guisado de gnocchi, feijão-branco e salva
1 Std. 30 Min
Massa com pesto de brócolos
30min
Sopa de feijão-branco e tortellini
40min
Chili primavera com cuscuz de hortelã
55 min
Penne com legumes no forno
1 godz. 5 min
Fettuccini com tomate seco e cogumelos
1 Std.