Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g batata p/ cozer s/ casca, cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 70 g cebola
- 2 ovos
- 30 g flocos de aveia finos
- 1 ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de noz-moscada
- 100 g cebola cortada em metades
- 1 dente de alho
- 350 g folhas de espinafres, descongeladas, escorridas
- 3 pitadas de pimenta
- 30 g azeite
- 3 c. sopa de manteiga ghee
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 595.3 kJ / 142.3 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 400.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de lentilhas com puré de batata-doce, aipo e brócolos
1 Std.
Dip de iogurte e pesto de coentros e kale
10 Min
Batata-doce recheada, maionese de banana e salada de couve
50 min
Dip de queijo vegan
40 min
Empanadas vegan com recheio de cogumelos e pimento
1 Std. 20 Min
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1 Std.
Saltear 350 g de chalota
Žádné hodnocení
Falafel de couve-flor e lentilhas vermelhas
2u. 30min
Guisado de feijão fumegante
30 min
Massa gratinada com couve-flor e queijo fumado
1 Std.
Puré de batata e brócolos com frango gratinado
1 Std. 20 Min
Empadão de lentilhas e beringela
1 Std. 25 Min