Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g peito de frango s/ pele cortado em pedaços (3x3 cm aprox.)
- 130 g iogurte grego
- 40 g óleo de girassol
- 140 g água
- 1 c. sopa de curcuma em pó
- 50 g alperce seco cortado em metades
- 2 c. sopa de caril em pó
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- 350 g arroz vaporizado
- 400 g leite de coco
- 80 g ervilhas cozidas
- 40 g amêndoa laminada torrada
- Folhas de endívia q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1736 kJ / 415 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 463 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peito de frango com caril
12 Std.
Pernas de frango ao sal com batatas picantes
1j 20 menit
Frango de gengibre e sésamo com noodles de curgete
40 min
Frango com molho tandoori
5h
Refogar 350 g de chalota
25 min
Strogonoff
1j
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3h 55min
Bacalhau com crosta de amêndoa
1 Std. 15 Min
Frango ao vapor com salada de kiwi, feta e couve kale
35 Min
Frango e pastinaca com creme de limão
1h 50min
Esparguete de batata-doce com pesto de ervas
40 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min