Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g filetes de pescada
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 lima (raspa e sumo)
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- Tabasco® vermelho q.b.
- 250 g miolo de camarão
- 150 g tomate-cereja cortado em quartos
- 1 c. chá de orégãos
- 4 folhas de manjericão
- 1 c. chá de folhas de tomilho-limão
- 900 g água
- 300 g arroz carolino
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 150 g espinafres baby
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1357.2 kJ / 324.4 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 882.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de cenoura e lombinhos com manteiga aromatizada
1 Std.
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1h 10 min
Esparguete de açafrão com peixe
50 min
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55 min
Menu: Atum em molho de tomate com arroz e Doce de pêssego com bolacha
45 min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1 Std.
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40 min
Salada de brócolos, maçã e carne
25 min
Arroz de cenoura
30 min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35 min
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40 min
Fusilli com frango no forno
35 min