Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g cenoura
- 1 dente de alho
- 100 g bolbo de aipo cortado em pedaços
- 70 g cebola cortada em pedaços
- 10 g azeite
- 200 g carne picada mista
- 50 g vinho tinto
- 50 g concentrado de tomate
- 200 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- ¼ c. chá de pimenta
- ¼ c. chá de açúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2009.5 kJ / 480.3 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 27.9 g
- Nasycený tuk
- 21.5 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 947.4 mg
Alternativní recepty
Cozer 500 g de almôndegas
35min
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3h 5min
Cholent de carne com legumes de inverno
4 godz. 30 min
Salada de frango e abacate
25 phút
Katsu Schnitzel com batata assada, salada de couve, molho de wasabi e aneto
50 min
Guisado de frango, bulgur e legumes
35min
Ovos verdes de codorniz
1hod. 10min
Roupa velha de peru
1hod. 10min
Esparguete à Nerano
30min
Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
Žádné hodnocení
Massa com molho de amendoim vegan
30min
Gratinado italiano de carne picada e couve-flor
1h