Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g camarão c/ casca
- 800 g água
- 100 g chouriço de carne s/ pele
- 250 g miolo de amêijoa
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g tomate
- 400 g cenoura
- 40 g azeite
- 150 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de marisco caseiro
nebo 1 cubo de caldo de marisco - 1 folha de louro
- 1 malagueta (volitelně)
- 1000 g feijão-branco cozido escorrido
- Sal q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2074.7 kJ / 495.9 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 10.6 g
- Sodík
- 1087 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de chouriço, massa e feijão
40 Min
Favas no forno
1 Std.
Caldeirada de polvo
1 Std.
Goulash de chouriço com legumes, grão e massa
30 Min
Caldeirada de conservas
35 Min
Lulas com laranja
55 Min
Pernas de frango com favas e molho de tomate
1h 45 min.
Curgetes recheadas com atum
1 Std.
Salada de grão e bacalhau
1 Std.
Bacalhau assado mediterrânico
1 Std. 30 Min
Feijoada de polvo
1 Std. 30 Min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min