Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g camarão c/ casca
- 800 g água
- 100 g chouriço de carne s/ pele
- 250 g miolo de amêijoa
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g tomate
- 400 g cenoura
- 40 g azeite
- 150 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de marisco caseiro
nebo 1 cubo de caldo de marisco - 1 folha de louro
- 1 malagueta (volitelně)
- 1000 g feijão-branco cozido escorrido
- Sal q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2074.7 kJ / 495.9 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 10.6 g
- Sodík
- 1087 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango com arroz à Bracarense
1 Std.
Piza Big Mac
1 Std. 30 Min
Goulash de chouriço com legumes, grão e massa
30min
Frango com chocolate preto
35 Min
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
50 Min
Arroz de cenoura
30min
Guisado de porco com puré de batata
9h
Esparguete preto com lulas de conserva
30min
Pudim de pão
45min
Empadão da consoada
1 Std.
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min