Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 folhas de hortelã, mais q.b. p/ guarnecer
- 8 folhas de manjericão
- 50 - 60 g chalota
- 15 g gengibre fresco cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 30 g azeite
- 300 g peito de frango s/ pele, cortado em pedaços (4-5 cm aprox.)
- 1 pitada de cominhos em pó
- 1200 g água
- 2 pitadas de açafrão-da-índia
- 1 c. chá de sal
- 300 g arroz basmati
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 567.9 kJ / 135.8 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 51.8 g
- Tuk
- 62.5 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 185.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peru com molho de cogumelos
40min
Tiras de peru com molho cremoso
45min
Arroz de açafrão com peru
40min
Guisado de peru com alho
45min
Noodles de arroz com omelete de alho-francês
45min
Frango com pimentos, cebola e arroz
1h
Caril de frango com arroz
45min
Salmão com sésamo e creme de ervilhas
1h
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35min
Arroz basmati de alho e salsa
25min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35min
Salada de omelete grega
35min