Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de jitomate
- 80 g de cebolla
- 4 dientes de ajo
- 4 chiles de árbol secos
- 2 chiles pasilla, desvenados y sin semillas
- 40 g de aceite
- 300 g de elote desgranado
- 180 g de champiñones
- 550 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 20 g de piloncillo
- 70 g de verdolagas, sólo las hojas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 508 kJ / 121 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Caldo de habas con nopales
9h
Romeritos
1h 40min
Mole de olla vegano
45min
Sopa de verdolagas
50min
Tinga de col
35min
Bacalao a la Vizcaina
1 Std. 15 Min
Ponche de frutas sin azúcar
35min
Tinga de setas
25 Min
Mole pobre
1h 40min
Chicharrón en salsa verde
25 Min
Entomatado de res con verdolagas
1 Std.