Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de jitomate
- 80 g de cebolla
- 4 dientes de ajo
- 4 chiles de árbol secos
- 2 chiles pasilla, desvenados y sin semillas
- 40 g de aceite
- 300 g de elote desgranado
- 180 g de champiñones
- 550 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 20 g de piloncillo
- 70 g de verdolagas, sólo las hojas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 508 kJ / 121 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pozole de setas
1h
Caldo de habas con nopales
9 godz.
Pancita de hongos
1h
Sopa de garbanzos con nopales
50 Min
Mole de olla vegetariano
1h
Entomatado de res con verdolagas
1h
Arroz al chile serrano y epazote
2 godz. 40 min
Tinga de col
35 Min
Pavo en mole de frutas secas
2 Std.
Taquitos de huitlacoche
25 Min
Molito de cacahuate y morita
35 Min
Romeritos
1h 40min