Zařízení & příslušenství
红咖喱鸭胸肉
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
米粉100 克
-
水 ,浸泡用适量
-
油20 克
-
洋葱 切丝200 克
-
新鲜红辣椒 切片20 克
-
红咖喱酱 依个人口味调整80 - 90 克
-
综合蔬菜 花椰菜、西芹、南瓜等,切成约2厘米块300 克
-
蘑菇 ,切片50 克
-
水600 克
-
鱼露20 克
-
椰浆250 克
-
带皮鸭胸肉2 块
-
盐 ,用于调味适量
-
黑胡椒粉 ,用于调味适量
-
新鲜红辣椒 装饰用
-
食用花 (volitelně) 装饰用
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1086.3 mg
Protein
24.3 g
Kalorie
1905.4 kJ /
455.4 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
10.8 g
Sacharidy
41.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
精致料理轻松做
5 recepty/-ů
Čína
Čína