Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 米粉
- 适量 水 ,浸泡用
- 20 克 油
- 200 克 洋葱 ,切丝
- 20 克 新鲜红辣椒 ,切片
- 80 - 90 克 红咖喱酱 ,依个人口味调整
- 300 克 综合蔬菜 ,花椰菜、西芹、南瓜等,切成约2厘米块
- 50 克 蘑菇 ,切片
- 600 克 水
- 20 克 鱼露
- 250 克 椰浆
- 2 块 带皮鸭胸肉
- 适量 盐 ,用于调味
- 适量 黑胡椒粉 ,用于调味
- 新鲜红辣椒 ,装饰用
- 食用花 ,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1905.4 kJ / 455.4 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1086.3 mg