Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
nebo 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina manitoba
Impasto
- 200 g di farina tipo 1
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Scarola
- 2 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- 600 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 951.7 kJ / 227.5 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 637.6 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Frittelle di cavolo nero
30 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Melanzane alla messinese
30 Min
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.
Pinsa radicchio speck e noci
28h
Calzone fritto
5 Std.
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3 Std. 30 Min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.
Danubio salato
3 Std.
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30min