Kompatibilní verze
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g dried porcini mushroom
- 200 g boiling water, to soak
- 2 pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves
- 80 g dry sherry
- 2 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 Beurre Bosc pears, trimmed, cored and cut into wedges
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 eschalots (approx. 100 g)
- 2 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g green peppercorns, in brine, drained and rinsed
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 200 g crème fraîche
- fresh chives, chopped, to garnish
- crusty bread, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2631.9 kJ / 629.1 kcal
- Protein
- 55.5 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 29.2 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 436.2 mg
Alternativní recepty
Ciabatta olive sticks
2 Std. 5 Min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Pink Coconut Kisses
1 Std. 20 Min
Sweet breakfast bread
1h 30min
Vegan almond dip
5min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
Žádné hodnocení
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 Std. 55 Min
Quick Rise Basic Bread
45 min
Creamy Mac & Cheese
30 min