
Kompatibilní verze
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g dried porcini mushroom
- 200 g boiling water to soak
- 2 pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves
- 80 g dry sherry
- 2 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 Beurre Bosc pears trimmed, cored and cut into wedges
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 eschalots (approx. 100 g)
- 2 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 20 g green peppercorns in brine, drained and rinsed
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 200 g crème fraîche
- fresh chives chopped, to garnish
- crusty bread to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 629.1 kcal / 2631.9 kJ
- Protein
- 55.5 g
- Tuk
- 29.2 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Sodík
- 436.2 mg
Alternativní recepty
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Radish Carpaccio with Cod (TM6)
Brak ocen
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 godz. 10 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 min
Irish soda bread
45 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Pea and mint soup
20 min
Mini chicken kyivs
45 min