Kompatibilní verze
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g dried porcini mushroom
- 200 g boiling water, to soak
- 2 pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves
- 80 g dry sherry
- 2 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 Beurre Bosc pears, trimmed, cored and cut into wedges
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 eschalots (approx. 100 g)
- 2 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g green peppercorns, in brine, drained and rinsed
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 200 g crème fraîche
- fresh chives, chopped, to garnish
- crusty bread, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2631.9 kJ / 629.1 kcal
- Protein
- 55.5 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 29.2 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 436.2 mg
Alternativní recepty
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter, TM6)
40 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 Min
Hearty Seafood Chowder
1 Std.
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Portuguese-style crème brûlée
25 Min
Orange-brined turkey
29 godz. 45 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 Std.
Low carb gluten free lamb lasagne
1 Std. 40 Min
Classic madeleines
24h 30 min