Pea shakshuka with bacon dust

Pea shakshuka with bacon dust

4.8 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 portions

Suroviny

Bacon dust
  • rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
    150 g
Pea purée
  • water
    700 g
  • Vegetable stock paste to taste (see Tips)
    1 - 2 tsp
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thirds
    1
  • ground black pepper plus extra to season
    2 pinches
  • frozen peas
    330 g
  • eggs
    4
  • sea salt to season
  • sugar snap peas trimmed, cut into slices lengthways
    130 g
  • goats cheese cut into pieces, to serve
  • pea shoots to serve
  • sourdough bread toasted (optional)
    4 slices

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1251.2 mg
Protein 34.3 g
Kalorie 3056.9 kJ / 730.6 kcal
Tuk 26.9 g
Vláknina 8.2 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 87.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...