Zařízení & příslušenství
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
Příprava 10hod.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
Walnut and spinach pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
walnuts30 g
-
garlic clove (optional)1
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil150 g
-
sea salt¼ tsp
Gnocchi
-
water1700 g
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 2 tbsp, to fry1 tsp
-
gnocchi520 g
-
salted butter2 tbsp
-
Parmesan cheese extra to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1457 mg
Protein
11.1 g
Kalorie
2403 kJ /
572.2 kcal
Tuk
41.5 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
12.1 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Risotto pomodori with burrata
30min.
Bean ratatouille with halloumi
30min.
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1hod.
Sweet potato lentil pie
50min.
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4hod.
Creamy miso mushroom udon
45min.
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min.
Warm satay bowl
1hod. 10min.
Shakshuka in the Varoma
30min.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min.
Honey soy tofu with steamed rice
40min.
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min.