
Zařízení & příslušenství
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
Příprava 10hod.
Celkový 35min
4 portions
Suroviny
Walnut and spinach pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
walnuts30 g
-
garlic clove (optional)1
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil150 g
-
sea salt¼ tsp
Gnocchi
-
water1700 g
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 2 tbsp, to fry1 tsp
-
gnocchi520 g
-
salted butter2 tbsp
-
Parmesan cheese extra to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
572.2 kcal /
2403 kJ
Protein
11.1 g
Tuk
41.5 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
12.1 g
Sodík
1457 mg