Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto

Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto

4.3 28 hodnocení
Příprava 10hod.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

Walnut and spinach pesto
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • walnuts
    30 g
  • garlic clove (optional)
    1
  • fresh baby spinach
    80 g
  • extra virgin olive oil
    150 g
  • sea salt
    ¼ tsp
Gnocchi
  • water
    1700 g
  • sea salt
    1 tsp
  • extra virgin olive oil plus an extra 2 tbsp, to fry
    1 tsp
  • gnocchi
    520 g
  • salted butter
    2 tbsp
  • Parmesan cheese extra to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1457 mg
Protein 11.1 g
Kalorie 2403 kJ / 572.2 kcal
Tuk 41.5 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 12.1 g
Sacharidy 38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...