Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Walnut and spinach pesto
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 30 g walnuts
- 1 garlic clove (optional)
- 80 g fresh baby spinach
- 150 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp sea salt
Gnocchi
- 1700 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp extra virgin olive oil, plus an extra 2 tbsp, to fry
- 520 g gnocchi
- 2 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, extra to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2403 kJ / 572.2 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 41.5 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 1457 mg
Alternativní recepty
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 Std. 30 Min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
"Marry me" chicken pasta
30 Min