
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sauerteig
- 150 g Roggen
- 190 g Dinkel
- 1 EL Öl zum Einfetten
- 75 - 85 g Sauerteig
- 60 g Zuckerrübensirup
- 120 g Weizen-Vollkornmehl
- 110 g Weizenmehl Type 550
- 10 g Brotgewürz
- 160 g Kefir
- 12 g Salz
- 270 g Wasser
Quellstück
- 140 g Sonnenblumenkerne
- 80 g Leinsamen
- 100 g Kürbiskerne
- 50 g Sesam
- 200 g Wasser
Hauptteig und Fertigstellung
- 120 g Möhren in Stücken (3 cm)
- 150 g Walnusshälften
- 550 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
-
Butter zum Einfetten
nebo Öl zum Einfetten - 10 g Paniermehl zum Ausstäuben
- 5 - 10 g Vollkornflocken (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 50 g
- Kalorie
- 157 kcal / 657 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 165 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bier-Ähren
14hod.
Spaghetti-Eis-Dessert
10min
Schnelles Kabeljau-Kokos-Curry
25min
Reis-Dinkel-Milchbrei mit Apfelmark
20min
Zitronen-Frischkäse
12hod.
Mediterrane Baguettes
4hod.
Schoko-Erdnuss-Happen
11hod.
Weltmeisterbrot
5hod.
Kosaken-Doppelbrot
14hod. 30min
Rahm-Sauerkraut mit Chorizo
1hod. 10min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3hod.
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17hod.