Zařízení & příslušenství
日式煮南瓜
Příprava 20min.
Celkový 8hod. 40min.
3 人份
Suroviny
-
红皮日本小南瓜 约700-800克1 只
-
水230 克
-
昆布 干的,洗净5 克
-
日本淡口酱油25 克
-
味醂100 克
-
糖5 克
-
干柴鱼片10 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
330.8 mg
Protein
5.1 g
Kalorie
710 kJ /
169.7 kcal
Tuk
0.5 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
36.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
日式炖煮
10 recepty/-ů
Čína
Čína