Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de maroilles, en morceaux
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 100 g de bière brune
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g d'eau
- 2 magrets de canard avec la peau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2557.1 kJ / 611.2 kcal
- Protein
- 31.9 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 48.9 g
- Nasycený tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 705 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45 min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1u.
Tarte au magret fumé
45 min
Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail
1u.
Poulet chasseur revisité
2h 15min
Côtes de veau à la provençale
30min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2h 10min
Poulet façon bourguignon
35min
Tagliolini au cabillaud et au combava
25min
Sauce marchand de vin
1h 15min
Txilindron d'agneau
1h 15min