Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de maroilles, en morceaux
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 100 g de bière brune
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g d'eau
- 2 magrets de canard avec la peau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2557.1 kJ / 611.2 kcal
- Protein
- 31.9 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 48.9 g
- Nasycený tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 705 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta
25 min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min
Pâtes fraîcheur au melon, jambon de Parme et basilic
25 min
Rôti de porc aux poires
1h 35 min.
Tarte au magret fumé
45 min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 godz. 20 min
Poulet à la pizzaiola
50 min
Tarte au boudin blanc et aux figues
1 godz. 30 min
Cigares de tartiflette
55 min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min