
Zařízení & příslušenství
Watermelon and salmon ceviche stack
Příprava 20min
Celkový 25min
25 pieces
Suroviny
-
fresh jalapeño chilli deseeded and cut into halves½
-
red onion20 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
ground cumin2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
avocado oil2 tsp
-
fresh boneless, skinless salmon fillet cut into pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (volitelně) to serve2 - 3 drops
Nutriční hodnoty na 1 piece
Kalorie
49.7 kcal /
209 kJ
Protein
3.2 g
Tuk
2.8 g
Sacharidy
2.8 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sodík
30.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Spanish tapas
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland