Watermelon and salmon ceviche stack
TM6 TM5 TM31

Watermelon and salmon ceviche stack

5.0 ( 8 hodnocení )

Suroviny

  • ½ fresh jalapeño chilli deseeded and cut into halves
  • 20 g red onion
  • 4 sprigs fresh coriander leaves only
  • 2 pinches ground cumin
  • 2 pinches ground smoked paprika
  • 2 pinches sea salt to taste
  • 2 pinches ground black pepper to taste
  • 20 g lime juice (approx. 1 lime)
  • 2 tsp avocado oil
  • 250 g fresh boneless, skinless salmon fillet cut into pieces (1 cm)
  • 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
  • ½ avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)
  • 2 - 3 drops Tabasco® sauce to serve (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
49.7 kcal / 209 kJ
Protein
3.2 g
Tuk
2.8 g
Sacharidy
2.8 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sodík
30.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty