Zařízení & příslušenství
Watermelon and salmon ceviche stack
Příprava 20min.
Celkový 25min.
25 pieces
Suroviny
-
fresh jalapeño chilli deseeded and cut into halves½
-
red onion20 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
ground cumin2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
avocado oil2 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (volitelně) to serve2 - 3 drops
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
30.4 mg
Protein
3.2 g
Kalorie
209 kJ /
49.7 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
2.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spanish tapas
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1hod. 30min.
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min.
Kale, sprouts and red cabbage salad
4hod. 35min.
Thai beef salad
1hod. 20min.
Guacamole
10min.
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min.
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min.
Smoked Trout Dip
15min.
Fresh fennel salad
10min.
Gin and cucumber cooler
10min.
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min.
Mojito-style cocktail
10min.