
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ fresh jalapeño chilli deseeded and cut into halves
- 20 g red onion
- 4 sprigs fresh coriander leaves only
- 2 pinches ground cumin
- 2 pinches ground smoked paprika
- 2 pinches sea salt to taste
- 2 pinches ground black pepper to taste
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
- 2 tsp avocado oil
- 250 g fresh boneless, skinless salmon fillet cut into pieces (1 cm)
- 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
- ½ avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce to serve (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 49.7 kcal / 209 kJ
- Protein
- 3.2 g
- Tuk
- 2.8 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Sodík
- 30.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mushrooms with pistachio butter
35min
Middle Eastern planked salmon
1hod. 40min
Sun-dried tomato tartare
15min
Shichimi togarashi oysters
1hod. 10min
Pancetta and asparagus galettes
1hod. 5min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1hod. 20min
Lobster Bisque
1hod. 50min
Scallops with pea purée
25min
Chimichurri
5min