Watermelon and salmon ceviche stack

Watermelon and salmon ceviche stack

5.0 9 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 25min.
25 pieces

Suroviny

  • fresh jalapeño chilli deseeded and cut into halves
    ½
  • red onion
    20 g
  • fresh coriander leaves only
    4 sprigs
  • ground cumin
    2 pinches
  • ground smoked paprika
    2 pinches
  • sea salt to taste
    2 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • lime juice (approx. 1 lime)
    20 g
  • avocado oil
    2 tsp
  • fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces (1 cm)
    250 g
  • watermelon (approx. ¼ watermelon)
    800 - 1000 g
  • avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)
    ½
  • Tabasco® sauce (volitelně) to serve
    2 - 3 drops

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 30.4 mg
Protein 3.2 g
Kalorie 209 kJ / 49.7 kcal
Tuk 2.8 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sacharidy 2.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...