Zařízení & příslušenství
Watermelon and salmon ceviche stack
Příprava 20min.
Celkový 25min.
25 pieces
Suroviny
-
fresh jalapeño chilli deseeded and cut into halves½
-
red onion20 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
ground cumin2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
avocado oil2 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (volitelně) to serve2 - 3 drops
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
30.4 mg
Protein
3.2 g
Kalorie
209 kJ /
49.7 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
2.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spanish tapas
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Linguine with lemon and prosciutto
25min.
Steak tartare
10min.
Guacamole
10min.
Middle Eastern planked salmon
1hod. 40min.
Duck and cherry salad
45min.
Shichimi togarashi oysters
1hod. 10min.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min.
Leek and smoked salmon dip
55min.
Seared tuna on chilli bean mash
35min.
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min.
Scallops with pea purée
25min.
Smashed pea and bean dip
30min.