Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g env.)
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 150 g de lait
- 2 jaunes d'œufs
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 œuf, battu à la fourchette pour la dorure
- beurre fondu, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3213 kJ / 767 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 107.2 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Julekake (brioche norvégienne)
2ωρ. 50 λεπτ.
Gâteau aux pommes
1h
Galettes à la noix de coco et au chocolat
1h
Briochettes parisiennes
4sa 5 dk
Brioche au lait de coco
3j 10 menit
Lunettes à la confiture d’abricots
1h 40min
Brioche butchy à partager
3h 50 min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3hod. 15min
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioche feuilletée
5 godz.