Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g env.)
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 150 g de lait
- 2 jaunes d'œufs
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 œuf, battu à la fourchette pour la dorure
- beurre fondu, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3213 kJ / 767 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 107.2 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1h 30min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche au lait de coco
3h 10min
Tarte au sucre
3h 50min
Brioche moelleuse
4u. 15min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Briochettes parisiennes
4h 5min
Tarte à gros bords
1j 50 menit
Brioche Nanterre
4u. 15min
Brioche extra crémeuse
2 godz. 15 min
Pain d'épices au miel de fleurs
1 Std.
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3j