
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g di funghi selvatici misti (ad es. porcini, finferli, galletti, mazze di tamburo o chiodini), a pezzi
nebo 250 g di funghi champignon e cardoncelli, a pezzi - 200 g di acqua
- 400 g di latte
-
1
cucchiaino brodo vegetale (volitelně)
nebo 1 cubetto di cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) (volitelně) - 15 g di farina di grano
- ¾ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- olio di semi di girasole per friggere
- 100 g di panna
- 4 gambi di prezzemolo fresco foglie strappate
- di erba cipollina fresca tritata finemente in anelli, per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 262 kcal / 1098 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guetzli dell’Avvento
Keine Bewertungen
Asparagi con salsa tartara al quark
50 Min
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 Std.
Curry di zucca
1 Std.
Gratin di gnocchi al porro
50 Min
Biscotti di linz
3 Std. 15 Min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Vin brûlé
20 Min
Zuppa di cavolo con tofu
1 Std. 45 Min
Muffin salati allo speck
50 Min
Zuppa di farro contadina
50 Min
Panna cotta ai popcorn
3 Std. 30 Min