Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g di funghi selvatici, misti (ad es. porcini, finferli, galletti, mazze di tamburo o chiodini), a pezzi
nebo 250 g di funghi champignon e cardoncelli, a pezzi - 200 g di acqua
- 400 g di latte
-
1
cucchiaino brodo vegetale (volitelně)
nebo 1 cubetto di cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) (volitelně) - 15 g di farina di grano
- ¾ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- olio di semi di girasole per friggere
- 100 g di panna
- 4 gambi di prezzemolo fresco, foglie strappate
- di erba cipollina fresca, tritata finemente in anelli, per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1098 kJ / 262 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di patate
1h 15min
Vellutata di zucca e pomodoro
25min
Vellutata di zucca e cocco
45 min
Vellutata di funghi champignon
20min
Purè di patate dolci
1u.
Crocchette di patate a faccina
2h 5 min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di barbabietole
45 min
Salsa al pomodoro
25min
Zuppa di zucca
35min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Mousse al cioccolato vegana
30min