Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g di funghi selvatici, misti (ad es. porcini, finferli, galletti, mazze di tamburo o chiodini), a pezzi
nebo 250 g di funghi champignon e cardoncelli, a pezzi - 200 g di acqua
- 400 g di latte
-
1
cucchiaino brodo vegetale (volitelně)
nebo 1 cubetto di cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) (volitelně) - 15 g di farina di grano
- ¾ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- olio di semi di girasole per friggere
- 100 g di panna
- 4 gambi di prezzemolo fresco, foglie strappate
- di erba cipollina fresca, tritata finemente in anelli, per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1098 kJ / 262 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35min
Zuppa di rape
30min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Zuppa di zucca
35min
Vellutata di funghi champignon
20min
Zuppa di porri e formaggio
30min
Vellutata di piselli
40min
Vellutata di zucca e cocco
45 Min