Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 fette di pane bigio (1 cm)
- 100 g di formaggio (appenzeller, emmentaler, gruviera o gouda), a pezzi (2,5 cm)
- 1 peperone rosso, tagliato in quarti, (circa 120 g)
- 100 g di salame a fette, tagliate in quarti
- 100 g di prosciutto cotto a fette, tagliate in quarti
- 170 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 100 g di panna intera
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di origano, secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1048 kJ / 250 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
Žádné hodnocení
Strudel di couscous e verdure con salsa allo yogurt
50 Min
Marinata alle erbe aromatiche per verdure grigliate
10min
Insalata di formaggio con cetrioli e pomodori
Žádné hodnocení
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Parmigiana al forno
1h 50min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Budino proteico
6h 35min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Lasagne
2 Std.
Brodo vegetale in pasta vegano
1h