
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 fette di pane bigio (1 cm)
- 100 g di formaggio (appenzeller, emmentaler, gruviera o gouda), a pezzi (2,5 cm)
- 1 peperone rosso tagliato in quarti, (circa 120 g)
- 100 g di salame a fette, tagliate in quarti
- 100 g di prosciutto cotto a fette, tagliate in quarti
- 170 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 100 g di panna intera
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di origano, secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 250 kcal / 1048 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guetzli dell’Avvento
Žádné hodnocení
Strudel di cavolo rosso
Žádné hodnocení
Zuppa di verdure con orzo perlato
1hod. 15min
Esperienza culinaria
2hod.
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
15min
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Žádné hodnocení
Crema Thermomix® per le feste
25min
Panpepato lucernese
55min
Smoothie allo zenzero e agli agrumi
10min
Treccia al burro a 6 capi
2hod. 35min
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35min