Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g di nocciole sgusciate, con la buccia
nebo 150 g di noci sgusciate - 2 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 150 g di porro, in pezzi (3 cm)
-
3
cucchiai di erbe secche miste all'italiana
nebo 3 cucchiai di erbe di Provenza, secche - 800 g di passata di pomodoro vellutata
- 100 g di acqua
- 2 pizzichi di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 4 l di acqua
- 1 ½ cucchiai di sale
-
600
g di pasta secca tipo spaghetti
nebo 600 g di pasta secca, a scelta -
1
mazzetto di basilico, fresco, (circa 20 g), le
foglioline lavate e
asciugate, tritate -
60
g di Parmigiano, grattugiato (vedi consiglio)
nebo 10 g di lievito alimentare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1098.8 kJ / 262.6 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 18.4 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 784.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di patate nature
55 Min
Torta salata con ragù
1sa 30 dk
Tagliatelle tricolore
1sa
Pizza carbonara
15 godz.
Pentolata di riso e zucca
50 Min
Zuppa di riso
50 Min
Curry di patate, spinaci e piselli con pane chapati
1 Std. 25 Min
Riccioli di patate fritte con salsa all’aglio
45 Min
Number Cake 50 anni Thermomix®
5h
Risotto alla milanese
30 Min
Bürli con segale
12 Std.
Risotto al pomodoro con basilico
30 Min