Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g di nocciole sgusciate, con la buccia
nebo 150 g di noci sgusciate - 2 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 150 g di porro, in pezzi (3 cm)
-
3
cucchiai di erbe secche miste all'italiana
nebo 3 cucchiai di erbe di Provenza, secche - 800 g di passata di pomodoro vellutata
- 100 g di acqua
- 2 pizzichi di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 4 l di acqua
- 1 ½ cucchiai di sale
-
600
g di pasta secca tipo spaghetti
nebo 600 g di pasta secca, a scelta -
1
mazzetto di basilico, fresco, (circa 20 g), le
foglioline lavate e
asciugate, tritate -
60
g di Parmigiano, grattugiato (vedi consiglio)
nebo 10 g di lievito alimentare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1098.8 kJ / 262.6 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 18.4 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 784.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittelle di riso
1 Std.
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35 Min
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Žádné hodnocení
Lasagne alle lenticchie
1 Std. 15 Min
Soufflé al formaggio
55min
Colorare le uova di giallo
55min
Riso alle verdure con carne
50 Min
Insalata di lenticchie
30 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Budino al cioccolato
3 Std. 15 Min
Polpette in salsa spagnola
55min
Pane a torciglione veloce
40 Min