Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g di nocciole sgusciate, con la buccia
nebo 150 g di noci sgusciate - 2 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 150 g di porro, in pezzi (3 cm)
-
3
cucchiai di erbe secche miste all'italiana
nebo 3 cucchiai di erbe di Provenza, secche - 800 g di passata di pomodoro vellutata
- 100 g di acqua
- 2 pizzichi di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 4 l di acqua
- 1 ½ cucchiai di sale
-
600
g di pasta secca tipo spaghetti
nebo 600 g di pasta secca, a scelta -
1
mazzetto di basilico, fresco, (circa 20 g), le
foglioline lavate e
asciugate, tritate -
60
g di Parmigiano, grattugiato (vedi consiglio)
nebo 10 g di lievito alimentare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1098.8 kJ / 262.6 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 18.4 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 784.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di broccoli e riso integrale con tacchino
1 Std.
Insalata di miglio in bicchiere
Žádné hodnocení
Matcha Power Ball
40 min
Pollo in salsa di peperoni con couscous di zucchine e feta
Žádné hodnocení
Risotto di farro con barbabietola
35 min
Pesto di rucola e peperoncino
5 Min
Dolce in vasetto
Žádné hodnocení
Cubetti di patate dolci con fonduta al formaggio erborinato e noci
2h
Minestrone
45 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Fagottini di carne
3 Std.
Zuppa di pollo e orzo
Žádné hodnocení