Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinaci
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Gattò di patate e spinaci
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 5 g di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 20 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2161 kJ / 516 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Sacharidy
- 35.9 g
- Tuk
- 30.3 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 992.4 mg
Alternativní recepty
Lasagne di verza
2hod. 30min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Polpette alla rucola
40min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 godz. 10 min
Gattò di zucca e patate
1 Std. 40 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 Min
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min