Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinaci
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
Gattò di patate e spinaci
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 5 g di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 20 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2161 kJ / 516 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Sacharidy
- 35.9 g
- Tuk
- 30.3 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 992.4 mg
Alternativní recepty
Focaccia di patate in padella
1h
Polpette di peperoni
1h
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30 min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30 min
Gattò di zucca e patate
1h 40 min
Bortellina
30 min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20 min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 Std. 10 Min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min