Kompatibilní verze
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 cuori di merluzzo
- 8 pomodorini ciliegia a metà
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate
- 12 foglie di basilico fresche, lavate
- 100 g di cipolla a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di Tabasco (volitelně)
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di riso basmati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1098.5 kJ / 262.5 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 33.1 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 574.1 mg
Alternativní recepty
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Ombrina al cartoccio con patate
45 min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Farro, involtini di branzino e cavoletti di Bruxelles
35min
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min